3 minute de citit

BASF îți oferă soluții inteligente pentru cultura de rapiță

BASF iti ofera solutii inteligente pentru cultura de rapita_b

BASF vine în ajutorul agricultorilor cu 3 pachete avantajoase pentru cultura de rapiță.

Pachetele promoționale sunt soluțiile de care ai nevoie pentru cultura ta de rapiță, cuprinzând atât oferte pentru semințe cât și o serie utilă de fungicide și erbicide. Cu BASF alegi inteligent și plătești mai puțin pentru semințele de rapiță sau pentru produsele de protecția plantelor.

Pentru fiecare achiziție care îndeplinește condițiile campaniei, BASF îți dă bani înapoi. Promoțiile se desfășoară, în limita stocurilor, în perioada 1 iunie- 31 octombrie 2022 pentru cea de ’’Semințe de rapiță’’ și 1 iunie- 30 noiembrie 2022 pentru ’’Protecția culturii de rapiță’’. Voucherele sunt disponibile în broșura cu oferte și pot fi descărcate de aici.


Află mai multe detalii despre ofertele de rapiță de la BASF

Pachetul promoțional pentru rapița convențională

Primești 100 de lei înapoi de la BASF pentru fiecare achiziție de pachet promoțional format din 10 litri Caramba® Turbo + 2 litri de erbicid Effigo™ S. 

BASF - Voucher 1_b

Pachetul promoțional pentru rapiță Clearfield

Pentru fiecare achiziție eligibilă a pachetului promoțional format din 10 litri Caramba® Turbo + 1 pachet Cleravo® + Dash® HV’’, BASF îți virează 150 lei înapoi în cont.

BASF - Voucher 2_b

Pachetul promoțional pentru semințe de rapiță InVigor®

La achiziția a minim 10 saci de semințe de rapiță InVigor® din oricare dintre cele enumerate mai jos, primești 200 de lei înapoi pentru fiecare sac cumpărat.

  • InV118
  • InV1166CL
  • InV1266CL
  • InV1165
  • InV1170

BASF - Voucher 3_b

Înscrierea în campanie BASF se realizează în felul următor:

Pentru a te înscrie în campanie trebuie să trimiți unul sau mai multe mesaje pe WhatsApp la numărul 0770367822, menționând următoarele informații:

  • Numele fermei și al reprezentantului, salariat sau administrator – cel care se înscrie.
  • Copia facturii/ facturilor pe care este vizibilă doar achiziția unuia dintre produsele din portofoliul campaniei.
  • Numărul de telefon

Până la data de 20 ianuarie 2023 banii vor fi virați în conturile IBAN ale câștigătorilor campaniei, în conformitate cu facturile care dovedesc achiziția și valabilitatea produselor.

Pentru mai multe informații despre colectarea datelor cu caracter personal vă rugăm să consultați anexa 1 din regulamentul campaniei disponibil pe site-ul BASF Agricultural Solutions România.

 

Informații utile despre hibrizii de rapiță BASF

În portofoliul BASF se regăsește gama de semințe de rapiță InVigor® care cuprinde atât hibrizi din seria Clearfield®, cât și hibrizi convenționali de rapiță. Sursa constantă a unora dintre cele mai eficiente recolte de rapiță sunt hibrizii InVigor®, care ridică constant nivelul de calitate al semințelor de rapiță. Află mai multe detalii despre succesul hibrizilor InVigor®.

 

Detalii despre tehnologia BASF pentru protecția rapiței

În portofoliul produselor BASF pentru protecția rapiței există atât erbicide (Cleravo® + Dash® HC, Effigo S) cât și fungicide (Caramba® Turbo). Mai multe detalii despre produsele noastre pentru rapiță aici.

 BASF - Tehnologie rapita_b

Pentru mai multe informații sau neclarități în legătură cu ofertele promoționale BASF pentru cultura de rapiță vă rugăm să apelați la unul dintre reprezentanții noștri.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →