2 minute de citit

BASF a pregătit o ofertă promoțională pentru fermierii care cultivă grâu

Pachetul conține două produse recunoscute în combaterea buruienilor și a bolilor la grâu care, cumpărate împreună, costă cu 5% mai puțin decât luate separat.

Este vorba despre 1 pachet de fungicid Flexity Duo și 2 pachete de erbicid Biathlon 4D, în cantități necesare pentru o suprafață de 20 de hectare.

Fermierii care vor să beneficieze de reducere cumpărând produsele împreună trebuie să li se adreseze distribuitorului de produse pentru protecția plantelor sau reprezentantului de vânzări BASF din zonă.

BASF oferta grau fungicid + erbicid_b

Detalii despre produsele din pachetul promoțional

Flexity® Duo este un nou pachet fungicid inovator de la BASF, capabil să combată eficient făinarea, rugina brună, rugina galbenă, pătarea reticulară și arsura frunzelor încă de la primul tratament din primăvară. Marele avantaj al acestui produs e dat de acțiunea sinergică a metrafenonei și piraclostrobinului. Pachetul Flexity® Duo conține 2 produse: 5 litri fungicid Flexity® și 10 litri fungicid Retengo®.

Biathlon® 4D este un erbicid cu o acţiune dublă, dată de cele două substanţe active: tritosulfuron (cu acţiune sistemică şi la sol) și florasulam (stopează creşterea buruienilor sensibile în numai câteva ore de la aplicare). Erbicidul asigură controlul eficient al buruienilor dicotiledonate din culturile de cereale păioase. Este flexibil în aplicare, independent față de condițiile meteo și are o compatibilitate excelentă cu alte produse. Biathlon® 4D e recomandat în controlul tuturor buruienilor cu frunză lată importante, precum: Galium, Papaver, Centaurea, Matricaria, Stellaria, Brassica, Lamium, Veronica, Geranium, Amaranthus, Chenopodium și Polygonum.

Detalii despre produse și oferta promotională se regăsesc pe website-ul BASF.

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →