Banat Agralim - prima ediție - Revista Ferma
2 minute de citit

Banat Agralim – prima ediție

logo ferma media grup m Banat Agralim - prima ediție

Principalele sectoare ale expoziției sunt: Salonul de creștere a animalelor, Salonul de mecanizare, servicii și produse agroalimentare și Poligonul de câmpuri demonstrativ-experimentale.

La expoziție vor participa firme și asociații profesionale de crescători de animale și vor fi expuse animale din următoarele specii: taurine, ovine, caprine, cabaline, iepuri și animale de blană, găini și păsări ornamentale, diferite specii de pești.

De asemenea, vor expune firme de producere, comercializare și asigurare a asistenței tehnice pentru mașini și instalații pentru agricultură și procesarea produselor agroalimentare, iar la Poligonul de câmpuri demonstrativ-experimentale își vor prezenta oferta firme, institute și stațiuni de cercetare din domeniul producerii de material semincer de înaltă valoare biologică (din țară și străinătate) și mari firme producătoare de substanțe de protecție și fertilizanți.

Tot aici, vor fi amenajate loturi demonstrative cu culturi de câmp și furajere, legume, pomi fructiferi și viță de vie, în diferite sisteme de producție și variante tehnologice.

În cadrul expoziției se vor organiza o serie de acțiuni conexe, sub forma unor seminarii și workshop-uri, având ca tematică protecția mediului, sisteme alternative de creștere a animalelor, actualități legislative în mecanizarea agriculturii, prezentări ale unor companii și multe altele.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →