Sunt deocamdată trei membri (Tavi Boşman, Alina Panţur şi Luigi Panţur) şi au 400 de hectare de păşune naturală într-o zonă de poveste, păşune pe care pasc 50 de vaci şi 2.000 de oi. Tot de poveste sunt şi produsele lor. Ca să intre în conştiinţa bucureştenilor au prins ultimul stand la IndAgra. Pe asfalt, în spatele C2, acolo unde un investitor vinde pastramă de oaie „D`aia”.
Am degustat produsele fostului organizator de evenimente („Dor de Gust” a fost un brand la care a participat în prima linie) şi atât caşcavalul, dar mai ales brânza de burduf sunt excelente. Şi, ca să fie safteaua minunată, dacă tot a plătit 802 euro pe locul unde şi-a pus cortul cu imagini de pe păşunile lor, s-a trezit cu reprezentantul Auchan-ului că-i face propunerea de a veni spre supermarket. Am fost martor la acest eveniment. Victor Nedelea, achizitor de brânzeturi la Auchan, a venit în întâmpinarea lor deoarece caută producători locali. Bravo lor!
Citiţi povestea Asociaţiei Crescătorilor de Animale de la buza Văii Prahovei în revista Ferma. Dar mai ales despre cum e să fii tu însuţi fermier după ce mulţi ani ai adunat la evenimente şi ai promovat fermieri de soi!
Tavi Boşman şi Victor Nedelea