3 minute de citit

Argumentele pentru care Evoluția Dan a devenit lider la vânzări de garduri electrice în România

EVOLUȚIA DAN: Comercializam in principal aparate de la firma LACME din Franta, prima firma care a fabricat garduri electrice in Europa. Am ales aceasta firma si pentru faptul ca in cei 5 ani petrecuti in Elvetia am constatat ca fermierii elvetieni, foloseau aparatele fabricate de firma LACME si mi-am zis ca macar aici putem fi egali cu elvetienii.

Suntem singura firma care va poate demonstra cu aparat de masura – JOULIMETRU, ca aparatele au puterea in jouli reala cu ceea ce scrie pe aparat sau ambalaj. Daca noi va garantam  ca ursul poate fi tinut la distnata si “respect” chiar si cu un aparat de 0,25 Juli (Easy Stop sau Clos 20 care da impulsuri de 13.000 V), altii o sa va recomande aparate de 4 sau chiar 6 J (jouli doar scrisi pe ambalaj – dar in realitate, prefer sa nu comentez) dar care o sa dea impulsuri de 7.000 – 9.000 V. Dar nu uitati, voltii sunt cei care curenteaza.

gard electric EVOLUTIA DAN_b

Toate aparatele de la firma LACME au un consum foarte redus in comparatie cu majoritatea aparatelor de pe piata. Daca de exemplu la aparatul Easy Solar este suficient un panou de 3 – 5 W, la aparatele unor fabricanti o sa fie nevoie de un panou de 20 W sau daca la SECUR 100, SECUR 130, SECUR 200 este suficient un panou de 6 – 12 W la aparatele unor fabricanti o sa fie nevoie de un panou de 50 W. (Din pacate cunoastem si clienti care se pacalesc crezand ca sunt mai bune si mai tari cele cu panoul mai mare)

Suntem PRIMII si SINGURII fabricanti de fir pentru gard electric in Romania.

Toate componentele sistemului de gard electric sunt de calitate superioara.

Daca gasiti furnizori cu preturi mai bune fiti siguri ca o sa fie de o calitate inferioara  chiar daca au denumiri pompoase sau care vor sa va induca idea ca sunt fabricate prin Germania sau alte tari occidentale, ele fiind in realitate fabricate undeva prin China.

 

RECOMANDĂRI

Atunci cand unii va propun aparate de multi jouli, nu va ramane decat sa va convingeti daca aparatul pe care doriti sa-l achizitionati (nu conteaza de la ce vanzator) are intr-adevar calitatile prezentate sau pretinse. Cum? Solicitati sa va prezinte o filmare in care pune joulimetrul pe aparat si sa va demonstreze ca joulimetrul indica acei jouli sau sa va vanda un joulimetru pentru a verifica daca aparatul are sau nu cei 3, 5, 7 etc  jouli pretinsi. Daca va pot demonstra sau daca va pot vinde un joulimetru este OK.

Daca nu, ramane sa va mai ganditi si sa studiati si alte variante.  Oricum decizia va apartine !

Va sfatuim sa nu va lasati atrasi de “pachetele”, “seturile”, “kiturile” gata propuse de gard electric mai ales cand nu aveti cunostinte suficiente despre calitatea aparatului sau a firului. Dumneavoastra trebuie sa cumparati ceea ce va trebuie, la pretul cel mai bun, nu ceea ce va propune cineva – chiar cu multa bunavointa. (Ex. Daca la achizitionarea unui autovehicul stiti ca nu o sa fiti nevoit sa transportati mai mult de 4 – 5 persoane, nu cred ca o sa acceptati sfatul unui vanzator care va propune  un  microbuz sau cu atat mai mult un  autobuz)

Ne-ar bucura daca aceste lamuriri si informatii ar fi analizate si apreciate de dumneavoastra. Ne-ar prinde bine si noua ca vanzatori dar sigur si dumneavoastra ca utilizator.

Analizati, meditati si apoi cumparati !!!

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →