4 minute de citit

Aplicaţia Farmi vă face viaţa mai uşoară

Aplicația FARMI a fost lansată pentru piața franceză în 2017. Din acel moment, peste 8000 de fermieri o folosesc în fiecare zi, iar tot de atunci s-au emis mai multe actualizări bazate pe cerințele fermierilor.

Ne bucurăm că putem introduce această aplicație utilă și foarte practică într-o țară nouă, cum este România. Farmi a mai fost lansată și în țări precum Cehia și Ucraina, iar în perioada următoare va putea fi folosită și în Rusia, Polonia și Bulgaria. Să începem să vă facem viața mai ușoară!

 

farmi_aplicatie_mobil_b

 

Ce este Farmi?

 

Farmi este o aplicație nouă, dedicată tuturor celor interesaţi de agricultură. Cu Farmi, utilizatorii pot avea toate informațiile importante despre agricultură într-o singură aplicație. Farmi are diferite funcționalități:

  • Prognoza meteo pentru profesioniștii agricoli;
  • Studiul cotațiilor Euronext și Chicago;
  • Rezumat știri agricole;
  • Contul Meu;
  • Consiliere tratamente specifice.

 

Click aici pentru a descărca aplicația Farmi din Google Play sau AppStore

Proiectată pentru a sprijini fermierii în munca lor de zi cu zi, aplicaţia Farmi centralizează toate datele utile pentru activitățile lor agricole într-o interfață intuitivă. Cele cinci caracteristici ale sale permit fermierilor să eficientizeze gestionarea operațiunilor și să beneficieze pe deplin de expertiza specialiștilor.

Cu Farmi, toți fermierii, clienții sau orice persoană dorește să o acceseze au astăzi la dispoziție o aplicaţie gratuită care va evolua în funcție de nevoile lor.

 

Prognoză meteo pentru profesioniștii agricoli

Prognoza meteo fiabilă, adaptată specificului local, și satisfacerea nevoilor afacerii: schimbarea condițiilor în timp real, economisirea timpului, facilitarea luării deciziilor, planificarea activităților și a tratamentelor din fermă sunt câteva dintre nevoile fiecărui fermier sau agronom.

 

Sfaturi pentru optimizarea eficienței tratamentelor

Pe baza prognozelor meteo ale unui expert internațional, agronomii noștri au dezvoltat un algoritm care, în funcție de viteza vântului, de temperatură, precipitații, umiditate și având în vedere eficacitatea unui produs și constrângerile de reglementare, vă va permite să definiți rapid dacă în câmp condițiile sunt favorabile sau nu pentru tratamentul planificat. Cu Farmi veți putea anticipa și planifica tratamentele în conformitate cu recomandările pentru următoarele 7 zile: „Se recomandă pulverizarea / Pulverizare cu posibile dificultăți / Pulverizarea nu este recomandată”.

 

Radar de precipitații

Un adevărat instrument de lucru care ajută la gestionarea tuturor terenurilor: radarul nostru de precipitații permite vizualizarea tipurilor de precipitații prin parcele dvs. în 3 ore.

 

Studiul cotațiilor Euronext și Chicago

Economisiți timp consultând foarte repede toate ofertele, datorită afișării optimizate ale cotațiilor Euronext și Chicago (CBOT) în aplicația Farmi.

 

Rezumatul știrilor agricole

În fiecare zi, se pot accesa cele mai bune informații agricole din principalele surse: informații despre piață, utilaje, agronomie, noi tehnologii, reglementări etc.

Datorită aplicației Farmi, fermierul este capabil să ia decizii raționale. Calitatea și precizia informațiilor fac parte dintr-o abordare agricolă responsabilă și durabilă. Mai mult decât o aplicație utilă, Farmi este un instrument de luare a deciziilor cu trei avantaje: Acces la datele despre parcele, Management agronomic, Sfaturi pentru utilizarea corectă a produselor.

 

Conturile mele

Gestionează-ţi conturile ca un profesionist! Cu Farmi se pot accesa conturile de oriunde v-ați afla. În timpul recoltării, este foarte important să fiți conectat și să supravegheați livrările și contractele. Cu Farmi se pot verifica cu ușurință livrările și cantitățile pe care trebuie să le livrați conform contractelor pe care le aveți.

 

Farmi – Erbicide OAD

 

Farmi OAD vă va ajuta să aveți grijă de culturile dumneavoastră. Acest instrument este o tehnologie interesantă pentru a oferi sfaturi fermierilor oriunde, în orice moment. Cu acest erbicid OAD, fermierul poate selecta buruienile prezente în culturile sale și, folosind o bază de date creată de agronomi profesioniști, aplicația vă va propune o listă de produse eficiente în raport cu diferitele buruieni selectate.

 

O aplicație în continuă evoluție

Revoluția digitală ne-a schimbat stilul de viață și practicile. Internetul ocupă un loc important în viața profesională a agricultorilor, care sunt tot mai interesați de utilizarea aplicațiilor agricole pentru activitatea lor zilnică, de aceea aplicația mobilă Farmi își propune să fie constant dezvoltată, să vină în sprijinul tuturor celor conectați, cu informații actualizate și utile.

Desigur că nu înlocuiește expertiza fermierului, știrile tehnologice sunt instrumente ajutătoare pentru fermele mai competitive, mai performante și mai prietenoase cu mediul.

Click aici pentru a descărca aplicația Farmi din Google Play sau AppStore

 

un articol realizat de

SOUFFLET AGRO ROMANIA

logo_FARMI

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →