Anvelopele potrivite pentru activitățile zootehnice - Revista Ferma
6 minute de citit

Anvelopele potrivite pentru activitățile zootehnice

BKT_Scaglia_Brothers_b

Mottoul companiei? Calitate, calitate și numai calitate. Acesta este motivul pentru care frații Scaglia au ales o gamă largă de anvelope BKT.

Seregno (Italia), 9 iunie 2021 – Povestea fermei Scaglia este una îndelungată, care a fost început în urmă cu două generații de bunicul lui Graziano, Paolo și Mauro Scaglia, frați și parteneri în cadrul firmei cu sediul în Rivoli, provincia Torino din nordul Italiei.

Familia Scaglia și-a început afacerea cu doar câteva hectare de pământ și 20 de capete de bovine, care acum sunt mai mult de 400. Schimbările prin care a trecut această afacere de la origini până în prezent au fost imense, dar pasiunea a rămas aceeași. Bunicul lor întotdeauna obișnuia să spună: „Produceți calitate, calitate și numai calitate”, un motto pe care frații în respectă în continuare și îl iau foarte în serios.

La ferma Scaglia, ei se autointitulează „Crescători de animale de la bun început” și se specializează în creșterea bovinelor din rasa Piemontese. Fiecare frate are îndatoriri bine stabilite: Paolo se ocupă cu toate aspectele legate de producția agricolă, Mauro de creșterea animalelor, iar Graziano este responsabil de marketing și de administrarea magazinului.

BKT_Scaglia_4_b

Mauro Scaglia spune: „Suntem dispuși, determinați și încercăm în permanență să ridicăm ștacheta în ceea ce privește bunăstarea animalelor, valoarea nutritivă a furajelor și cantitatea recoltelor.”

Pentru a ridica ștacheta în ceea ce privește calitatea, frații Scaglia mai întâi au testat, apoi ales să-și echipeze utilajele cu o gamă largă de anvelope BKT.

AGRIMAX V-FLECTO, cu dimensiunea VF 540/65 R 28 pe puntea față și VF 650/65 R 38 pe spate, echipează tractorul New Holland T6.180. Această anvelopă beneficiază de tehnologia VF, care face posibilă maximizarea sarcinilor fără a schimba presiunea de umflare, indiferent de viteză, permițând astfel transportul unei încărcături cu 40 % mai grele decât o anvelopă standard din aceeași clasă. Așadar, datorită amprentei mai mari și a benzii de rulare mai late, aceasta contribuie la reducerea compactării solului.

AGRIMAX RT 657, cu dimensiunile 440/65 R 28 și 540/65 R 38, a fost aleasă pentru tractorul New Holland T5.140. Este o anvelopă flexibilă, care poate fi utilizată atât pentru activitățile agricole, cât și pentru rulajul pe șosea. Designul special al benzii de rulare și structura rezistentă garantează un confort excepțional la conducere, precum și economii semnificative de combustibil.

BKT_Scaglia_3_b

Pe puntea spate, tractorul New Holland T5.95 este echipat cu AGRIMAX RT 855, cu dimensiunea 420/85 R 30. Aceasta este o anvelopă dezvoltată pentru activitățile agricole și pentru transport, atât pe câmp, cât și pe șosea. Iese în evidență datorită nivelurilor excelente de tracțiune și confort, combinate cu o capacitate ridicată de încărcare. Proprietățile sale de autocurățare permit trecerea rapidă de la utilizarea pe câmp la rulajul pe șosea.

FLOTATION 648, cu dimensiunea 385/65 – 22,5, a fost aleasă pentru a echipa remorca agricolă Crosetto. Este o anvelopă multifuncțională , ideală pentru transportul la câmp și pe șosea, pentru aplicațiile de împrăștiat și, de asemenea, pentru recoltare, datorită designului special al benzii de rulare. Garantează o capacitate ridicată de încărcare chiar și la presiune joasă, precum și o compactare redusă a solului.

BKT_Scaglia_2_b

La final, dar nu și din punct de vedere al importanței, anvelopa CON STAR a fost aleasă pentru a echipa încărcătorul telescopic Merlo. Este proiectată pentru stivuitoare și excelează în orice condiții datorită aderenței solide, rezistenței și durabilității, asigurând o stabilitate laterală și verticală perfectă. Anvelopa CON STAR a fost cea care i-a convins pe frații Scaglia să adopte o gamă largă de soluții BKT.

În legătură cu CON STAR, Mauro Scaglia comentează: „Datorită BKT, beneficiem de avantaje importante, mai ales în ceea ce privește munca în grajduri cu încărcătorul telescopic, un mediu esențial pentru noi, în care anvelopele concurenților obișnuiau să patineze. Anvelopele BKT oferă o aderență mai bună care asigură niveluri superioare de securitate și control în această etapă importantă a activității noastre.”

Paolo privește spre viitor și spune: „Suntem bucuroși că am ales BKT și anticipăm că vom colabora mulți ani de acum înainte. Acestea sunt produse ușoare care nu ne provoacă dureri de spate. Le-am încercat la încărcătorul telescopic, apoi le-am ales pentru toate vehiculele și toate utilizările. De la transport la arat, de la însămânțare la munca în grajduri, BKT ne susține întotdeauna și sunt foarte mulțumiți de alegerea făcută!”

Și, gândindu-ne din nou la viitor, ferma Scaglia are baze solide: generații de entuziaști pasionați și o familie care dorește să continue și chiar să își intensifice angajamentul. „Ne-am asumat responsabilitățile transmise generației noastre și sperăm să ne ridicăm la nivelul realizărilor anterioare ale familiei noastre și chiar să le depășim. Avem întotdeauna în vedere inovația și dezvoltarea continuă,” încheie Marco Scaglia, fiului lui Paolo.

Familia Scaglia și nevoile sale zilnice sunt importante pentru BKT, care ascultă cu atenție relatările utilizatorilor săi finali pentru a dezvolta produse din ce în ce mai precise.

De aceea BKT Stories, anume mărturiile directe ale celor care, asemenea fraților Scaglia, testează direct soluțiile oferite de marca noastră, joacă un rol esențial.

Nevoile de azi creează produsele de mâine.

Urmăriți videoclipul BKT Story integral cu relatarea directă a întreprinderii agricole Scaglia: https://www.bkt-network.com/bkt-meets-scaglia

Urmăriți videoclipul BKT Story care se concentrează pe anvelope: https://vimeo.com/557590367

Accesați camera de presă BKT: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room  

Despre BKT:

Balkrishna Industries Ltd.(BKT) este un producător de anvelope cu sediul în India. Grupul BKT oferă o gamă amplă și modernă de anvelope Off-Highway, proiectate special pentru vehicule din domeniul agricol, industrial, de terasament, minerit, portuar, ATV și grădinărit. Soluțiile inovative de la BKT sunt proiectate pentru exigențele oricărui tip de utilizator și includ peste 2.700 de produse diferite, comercializate în peste 160 de țări din toată lumea. Vizitați site-ul www.bkt-tires.com

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →