Alegerea perfectă dacă plănuiți pe termen lung! - Revista Ferma
4 minute de citit

Alegerea perfectă dacă plănuiți pe termen lung!

Noi la MAURER GÉP iubim munca și lucrurile bine făcute, dar iubim și mai mult Clienții mulțumiți! Nu doar azi sau anul acesta, ci și în viitor! Acesta este motivul pentru care mașinile, utilajele, echipamentele și liniile noastre complete de producție au o garanție completă unică de 2 ani, pentru industria de prelucrare a fructelor și legumelor!

Acesta este și motivul pentru care ne-am ales motto-ul: Investiții pe termen lung!”

 

Specializați în tehnică pentru procesare legume-fructe

Maurer Gép este o companie maghiară, dar prezentă și la nivel global, specializată în producția de mașini pentru procesarea fructelor și legumelor. Suntem mândri de tot ceea ce am realizat, de calitatea și fiabilitatea produselor noastre inovatoare, produse timp de mai bine de 10 ani, precum și de suportul pe care îl oferim tuturor clienților noștri.

De la înființarea sa, acum aproape 11 ani, grupul nostru a devenit, prin creștere continuă, una dintre companiile de top din Europa în sectorul său. Servim în primul rând partenerii noștri din industria alimentară cu mașini și echipamente unice și produse în serie, fabricate din materii prime inoxidabile. Dar printre clienții noștri se numără și alte tipuri de afaceri din industria de procesare.

Maurer 1_b

 

Cel mai bun raport calitate-preț

Cererile din ce în ce mai mari la nivel european și internațional sunt deservite de noua noastră fabrică, modernizată, cu capacitate mai mare, din Ungaria/Domaszék. Utilajele Maurer Gép au cel mai bun raport calitate-preț din piață!

Toate produsele noastre sunt fabricate 100% din oțel inoxidabil alimentar. Echipa noastră de ingineri lucrează în fiecare zi pentru a se asigura că mașinile oferă cea mai bună experiență de utilizare. Putem pune la dispoziția clienților soluții complete, de la accesorii (rezervoare etc.), la mașini complexe și până la linii complete de procesare.

Maurer 2_b

 

Maurer Gép operează în peste 50 de țări

În Ungaria, fiind o companie și un producător maghiar, avem deja foarte mulți clienți mulțumiți. Dar nu numai aici – cu peste 10 ani de experiență în producția de mașini de calitate, suntem deja prezenți în peste 50 de țări!

Maurer 4 harta_b

 

 

 

Ce vă oferim!

  • Utilaje – echipamente pentru prelucrarea fructelor și legumelor: pentru noi, relația noastră de afaceri cu clienții noștri nu se termină odată cu livrarea utilajelor, ci începe chiar cu aceasta! Pentru că, indiferent unde se află mașinile noastre, acolo veți găsi și personalul Maurer Gép care optimizează la fața locului mașina pentru ca ea să realizeze exact lucrul pentru care clientul a ales-o: procesare eficientă, de înaltă calitate.
  • Instalare și service: oferim clienților noștri un serviciu complet, de la planurile de implementare și până la instalarea fabricii. Rețeaua noastră extinsă de vânzări ne permite să operăm eficient în aproape toate colțurile lumii.
  • Mașini pentru diverse scopuri: procesele noastre optimizate și mașinile noastre speciale fac posibilă obținerea unor produse cu calități excelente din mai multe tipuri de fructe și legume. Mașinile pot fi integrate în diverse fabrici de procesare, permițând astfel o flexibilitate și o utilizare mult mai extinsă.

Maurer 5_b

Inovația este de o extremă importanță pentru noi. Este o adevărată provocare să găsim soluții pentru idei și cerințe speciale, unice, să proiectăm și să fabricăm mașini care să răspundă necesităților clienților noștri!

 Maurer 3 inovatie_b

 


VĂ AȘTEPTĂM LA INDAGRA!

Mai multe informații și detalii despre produsele noastre sunt disponibile pe siteul companiei (www.maurergep.hu), precum și luând legătura cu colegul nostru: István SIKLÓDI, Sales Representative Mobile: +36 703 696 394, Facebook: https://www.facebook.com/maurergep/

maurer sigla-_b


Vă așteptăm cu drag la INDAGRA, cel mai important eveniment agricol din România, între 2630 octombrie în Pavilionul B2, Standul 18 (80 mp)!

indagra 2022-_b

 

un articol de

MAURER GÉP UNGARIA

Mai multe pe această temă www.maurergep.hu


 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →