3 minute de citit

Alege inteligent și dă startul unei culturi de succes cu promoția BASF pentru rapiță

Oferta_rapita_2022_bPachetele reprezintă soluții complete pentru această cultură și cuprind atât oferte pentru semințe, cât și gama necesară de fungicide și erbicide. Alege inteligent cu BASF și plătești mai puțin pentru semințele de rapiță sau produsele de protecția rapiței participante în campanie. Astfel, pentru fiecare achiziție eligibilă, vei primi înapoi bani de la BASF. Promoțiile sunt valabile în limita stocului și se desfășoară în perioada 1 iunie 2022 – 31 octombrie 2022 (pentru promoția ”Semințe de rapiță”), respectiv în perioada 1 iunie 2022 – 30 noiembrie 2022 (pentru promoția ”Protecția culturii de rapiță”). Consultă broșura cu oferte și descarcă voucherele aici.

 

Descoperă ofertele BASF pentru rapiță

 

Pachetul promoțional pentru rapița convențională

Achiziția de fungicid și erbicid pentru rapiță îți aduce cum bani în buzunar. Primești 100 lei la fiecare achiziție combinată de 10 litri Caramba® Turbo + 2 litri de erbicid Effigo™ S. Astfel, plătești mai puțin pentru aceste produse de protecție.

Vouchera_rapita_1_b
Pachetul promoțional pentru rapiță Clearfield

Primești 150 lei la fiecare achiziție combinată de 10 litri Caramba® Turbo și 1 pachet Cleravo® + Dash® HC (pachetul conține 10 litri de erbicid Cleravo® + 10 litri de adjuvant Dash® HC). Cei 150 de lei îți vor fi virați în cont de către BASF, după îndeplinirea condițiilor de eligibilitate.

Voucher_rapita_2_b

Pachetul promoțional pentru semințe de rapiță InVigor®

Primești 200 lei înapoi pentru fiecare sac cumpărat, la achiziția a minimum 10 saci de semințe de rapiță InVigor®. Cantitatea minimă de 10 saci de semințe de rapiță InVigor® poate fi formată din orice combinație a hibrizilor:

  • InV1166 CL
  • InV1266 CL
  • InV1165
  • InV1170
  • InV1188

Voucher_rapita_3_b

 

Cum te poți înscrie în campania BASF

 

Indiferent de varianta sau variantele pe care le alegi, înscrierea în campania BASF se poate face trimițând unul sau mai multe mesaje la numărul de WhatsApp 0770.367.822, cu următoarele informații:

  • Detalii de identificare (numele fermei, numele reprezentantului fermei – administrator sau salariat, care realizează înscrierea în campanie)
  • Numărul de telefon
  • Copie sau copii după factura/facturile care atestă achiziția produselor participante. Te rugăm să ștergi de pe factură orice informație cu privire la achiziția altor produse decât cele care apar în porfoliul BASF.

Banii vor fi virați în conturile IBAN prezente pe facturile care atestă achiziția produselor eligibile ale participanților desemnați câștigători, până la data de 20 ianuarie 2023. 

Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul BASF Agricultural Solutions România. Pentru detalii cu privire la colectarea datelor cu caracter personal în cadrul campaniei, te rugăm să consulți Anexa 1 la regulament.

Hibrizi_invigor_b

Despre hibrizii de rapiță BASF

 

Gama de semințe de rapiță InVigor® disponibilă în portofoliul BASF Agricultural Solutions România cuprinde atât hibrizi de tip Clearfield®, cât și hibrizi convenționali de rapiță. Hibrizii InVigor® sunt o sursă constantă a unora dintre cele mai productive recolte de rapiță, ridicând permanent ștacheta și devenind standardul după care este evaluată calitatea semințelor de rapiță. Află aici mai multe despre performanțele hibrizilor InVigor®.

 

Despre tehnologia BASF pentru protecția rapiței

 

Produsele BASF pentru protecția rapiței cuprind erbicide (Cleravo® + Dash® HC, Effigo S) și fungicide (Caramba® Turbo). Vezi aici mai multe informații despre produsele BASF pentru rapiță. Alaturat poți vedea schema de protecție a rapiței și momentele de aplicare.

Te rugăm să contactezi un reprezentant BASF dacă vrei să afli mai multe informații sau ai întrebări cu privire la oferta promoțională pentru cultura de rapiță.

Tehnologie_rapita_b

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →