3 minute de citit

Ajutor sigur pentru agricultori

Speră la ce este mai bun, dar să fii pregătit pentru ce este mai rău – fermierul înțelept a muncit în acest spirit timp de secole. Acest lucru este valabil şi mai mult în acest an din cauza condițiilor meteorologice și incertitudinile pieței, iar acum fiind agravate și de criza cauzată de coronavirus. Deoarece nimeni nu știe ce aduce viitorul, acum trebuie să facem tot ce putem pentru plantele noastre, iar in acest fel asigurând fermei o eficiență economică întarită.
În ultimele săptămâni, a devenit o problemă-cheie în economia globală sosirea la timp a materiilor prime esenţiale, a pieselor de schimb și a livrărilor în general, necesare pentru munca de zi cu zi. În general, fermierii se confrunta cu perturbări în achiziționarea inputuri ce pot afecta cursul producției, deoarece în urma măsurilor epidemiologice pentru combaterea coronavirusului multe uzine și-au redus capacităţile sau au oprit complet producţia în Europa și în întreaga lume. Nici livrarea produselor finite nu este ușoară, iar vânzarea finală este afectată de restricțiile introduse.

 gabi2_b

Aprovizionare asigurată

În prezent, Malagrow – datorită politicii sale de stocare conștiente, a rețelei de afaceri extinse și a previziunii – este capabil să furnizeze agricultorilor toate materialele necesare pentru cultivarea plantelor, în această perioadă a anului. În ciuda dificultăților, Malagrow face tot posibilul să răspundă nevoilor partenerilor noștri iar până acum a reuşit.
În același timp, producătorii trebuie să fie pregătiți și pentru posibilitatea întreruperii aprovizionării dacă epidemia se prelungeşte, mai ales dacă criza nu se va termina în săptămânile următoare.

Ce poți face astăzi…

Nu prea putem face altceva decât să ne întărim plantele pe cât este posibil cu necesarul de nutrienți și îngrijire accentuată. Desigur, ne străduim să asigurăm o ofertă continuă de produse. Cu toate acestea, nici noi nu știm ce ne va aduce viitorul, de aceea este important ca producătorii să se concentreze la fortificarea plantelor cu produsele disponibile. Produsele asigurate de Malagrow sunt preparate moderne, eficiente, dar în același timp, produse ecologice care ajută la creșterea și dezvoltarea plantelor pe care le producem prin influențarea diferitelor procese de viață ale acestora. Prin aplicarea lor, plantele vor fi mai puternice si mai rezistente la boli, generând o producție mai abundentă și calitativă.
Probabil este inutil să spunem cât de important este în situația actuală să putem recolta cantități mari uniforme și de înaltă calitate, deoarece succesul depinde de acesta chiar şi în anii mai ușori. Nu știm ce ne va aduce viitorul. N-avem de ales, trebuie să facem totul pentru plantele noastre în prezent.

CONTACTE MALAGROW:
Gabriel Danciulescu
00 40 737 742 533

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →