2 minute de citit

Ai o fitofarmacie? Înscrie-te în programul AGRII PREMIAZĂ SUCCESUL

Campania se desfășoară în perioada noiembrie 2021-31 iulie 2022, iar platforma pe care campania se derulează se numește www.agriipremiazasuccesul.ro”. Odată deveniți membri ai platformei, fitofarmaciștii vor avea șansa să atingă pragurile de EA (Excelență în Agricultură) necesare pentru a deveni membri Silver, respectiv Gold.

Campania Agrii premiază Succesul s-a implementat, în primul rând din dorința de a consolida relația cu fitofarmaciștii-parteneri, dar și ca o recunoaștere a faptului că produsele noastre sunt promovate, recomandate și vândute de către partenerii-fitofarmaciștii. Ne dorim ca prin această campanie să fidelizăm câți mai mulți participanți, iar ea să continue și după 31 iulie 2022”, a afirmat dr. Valerian Iștoc-Business Development Director, unul dintre inițiatorii acestei campanii.

 

EA-uri acumulate, premii câștigate!


Campania ”Agrii premiază Succesul” așa cum este și firesc aduce și premii, mai exact are și o secțiune de premii dintre care fitofarmaciștii vor putea alege premiul dorit, echivalent cu EA-urile personale acumulate. Concret, cu ajutorul EA, participanţii vor putea alege un premiu echivalent dintre cele disponibile la secţiunea în care aceştia sunt încadraţi.

Așadar, prin această campanie, Agrii România răsplătește fidelitatea și premiază succesul.

 Imagine Agrii Premiaza Succesul_3_b

 

Despre Agrii România


 

Brandul Agrii România, parte a grupului Origin Enterprises PLC s-a lansat pe piață în decembrie 2019. Compania Agrii ocupă locurile fruntașe pe piața de agribusiness din România,  investind în tehnologia digitală, suport pentru deciziile pe care fermierii trebuie să le ia.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →