3 minute de citit

Agriplanta – RomAgroTech, debut în forţă!

Claas-Agriplanta-2023_bCum era de aşteptat, ministrul Daea a ratat şansa unei noi băi de mulţime, procupat probabil mai mult de jocurile politice care se fac zilele acestea în vederea formării viitorului guvern la aşa-numita rotativă (puţin probabil, dacă se respectă termenii înţelegerilor din toamna lui 2021), însă absenţa sa a fost compensată de vizita mult mai importantă a Cathrinei Claas-Mühlhäuser, moştenitoarea uneia dintre cele mai mari afaceri de familie din domeniul construcţiei de maşini şi echipamente agricole.

Discretă cum o ştim şi destul de zgârcită de această dată în declaraţii, mai ales cu presa, aceasta a preferat să petreacă timpul alături de reprezentanţii Claas România, în frunte cu directorul general Michael Beier, bifând de asemenea şi câteva vizite la ferme din apropriere. Seara a prins-o în standul companiei de la Agriplanta, unul de altfel extrem de generos, pregătit parcă să facă faţă cu brio unei astfel de vizite la nivel înalt. Iniţial, în târg se vorbea şi despre prezenţa preşedintelui statului german, Frank-Walter Steinmeier, care însă nu a putut onora totuşi invitaţia din cauza agendei prea încărcate (după-amiaza acesta se afla deja la Timişoara).

Fotografii la standul FERMA!

Aşa cum aminteam, prima zi a târgului de la Fundulea a fost extrem de animată. O posibilă explicaţie ar fi faptul că aceasta a coincis cu o importantă sărbătoare din calendarul ortodox – Înălţarea Domnului. Încă de la orele dimineţii vizitatorii au luat cu asalt standurile şi până seara la ora 18 activitatea nu a încetat. Inclusiv la standul revistei FERMA, unde şi de această v-am pregătit câteva surprize, printre care şi un concurs organizat în colaborare cu SIGMA România. Ce trebuie să faci? Nimic prea complicat. Îţi facem o poză (pe care o poţi păstra ca amintire), completezi un talon şi dacă ai noroc ca numele tău să fie extras din urnă te alegi cu o tabletă Samsung nou-nouţă!

AgroConcept dă bani pentru spitale

AgroConcept-Agriplanta-2023_bUn alt eveniment care ne-a reţinut atenţia în prima zi de Agriplanta a fost vizita lui Codin Maticiuc şi a Ioanei State, doi dintre susţinătorii proiectului „Spitale publice din bani privaţi” al Fundaţiei Metropolis. Cei doi oameni de televiziune au dorit astfel să marcheze proaspăta colaborare cu AgroConcept, importatorul exclusiv al mărcii New Holland în România, care le susţine cauza. Un proiect de suflet care urmăreşte să aducă spitalele din România la cele mai înalte standarde, prin proiecte de renovare, reabilitare şi dotare cu echipamente moderne.

Service 360, un concept IPSO

IPSO-Agriplanta-2023_bMai spre seară, când expoziţia îşi închisese oficial porţile, IPSO Agricultură a organizat lansarea noului concept ‘Service 360’, despre care Arnaud Van Strien, directorul executiv al reprezentantei John Deere în România, a ţinut să precizeze că se bazează pe patru piloni de o importanţă deosebită – PROXIMITATE, INOVAŢIE, SIGURANŢĂ şi PROACTIVITATE, prin intermediul cărora IPSO îşi propune să fie mai aproape de clienţii săi în ceea ce priveşte serviciile post-vânzare.

Cei care au ratat prima zi de Agriplanta-RomAgroTec, mai au timp până duminică (inclusiv) să ajungă la Fundulea, unde între orele 9-18 se desfăşoară cel mai mare târg de agricultură al României!

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →