Adrian Sâmbotin - noul director COMERCIAL NAȚIONAL al ADAMA România - Revista Ferma
2 minute de citit

Adrian Sâmbotin – noul director COMERCIAL NAȚIONAL al ADAMA România

Adrian Sâmbotin și-a asumat rolul de Director Comercial Național incepând cu 5 martie 2021, după ce a ocupat în trecut poziția de Director Comercial Regional Vest și Centru. Cu o carieră de 14 ani petrecuți în zona comercială și de marketing în cadrul unor companii importante din piață, Adrian vine cu experiența ultimilor 4 ani petrecuți în cadrul companiei unde a avut o contribuție esențială la dezvoltarea business-ului și adoptarea rapidă al noului portofoliu de produse Adama.

Adrian Sâmbotin - noul director COMERCIAL NAȚIONAL al ADAMA România_b

‘’Am acceptat această provocare profesională cu entuziasm și cu certitudinea că voi putea să conduc departamentul comercial ADAMA România spre un nou nivel de performanță. Mă bazez pe o echipă foarte bună, pe relațiile comerciale excelente cu partenerii noștri și având în vedere serviciile foarte bune oferite de compania noastră, privesc cu optimism spre implementarea strategiilor de imbunătățire al portofoliului de produse, de creștere a cotei de piață și al parteneriatului cu distribuitorii si fermierii ’’, a declarat Adrian

Experiența în domeniu și abilitățile sale sunt esențiale pentru noile prerogative în structura ADAMA. Printre acestea un loc important avandu-l excelența în zona comercială, dezvlotarea de noi proiecte și a echipei – cea mai importanta legatură cu partenerii noștri.

ADAMA Agricultural Solutions este una din companiile de top din lume din industria de protecția plantelor. Depunem eforturi pentru a crea soluții simple pentru agricultură – oferind fermierilor produse și servicii efective pentru a le simplifica activitatea și a-i ajuta să se dezvolte. Cu un portofoliu diversificat de produse de înaltă calitate, echipa Adama formată din peste 7.000 de angajati ajunge la fermierii din peste 100 de țări, furnizând soluții pentru controlul buruienilor, dăunătorilor și bolilor și pentru creșterea recoltelor. Pentru mai multe informații vizitați www.adama.com.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →