4 minute de citit

Acum este momentul pentru o investiție corectă în cultivarea porumbului și a florii-soarelui

Printre progresele moderne în acest domeniu se numără utilizarea biostimulanților.  Aceste produse nu numai că au impact direct asupra creșterii plantelor, dar și mențin productivitatea pe termen lung prin stimularea microorganismelor benefice din sol. În acest sens Amalgerol și Amalgerol Essence și-au afirmat importanța ca biostimulanți de înaltă calitate care optimizează practicile pentru cultivarea porumbului și florii-soarelui. Ambele produse sunt cheia succesului pentru deblocarea întregului potențial al acestor culturi, oferind beneficii multiple agricultorilor.

Cultura Porumb-_b


Cum funcționează aceste produse și care sunt beneficiile pentru fermieri în cazul porumbului și al florii-soarelui?

 

  • Îmbunătățirea sistemului radicular

Secretul eficacității se ascunde în aplicarea de două ori a Amalgerol (2 х 3 l/ha) sau  Amalgerol Essence (2 х 2 l/ha).

Această abordare stimulează o creștere intensă a rădăcinilor, permițând plantelor să acceseze nutrienții esențiali din sol la care, în mod normal, planta ajunge cu greu. Prin maximizarea absorbției nutrienților, acești biostimulanți promovează creșterea și dezvoltarea viguroasă a plantelor.

  • Îmbunătățesc retenția umidității

Amalgerol și Amalgerol Essence acționează ca niște factori activi și puternici care susțin retenția umidității în sol. Îmbogățiți cu alge și substanță uscată, acești biostimulanți ajută solul să rețină umiditatea, reducând impactul secetei și al deficitului de apă asupra randamentului culturilor. Disponibilitatea crescută a apei contribuie la hidratarea optimă a plantelor și susține creșterea plantelor în timpul etapelor critice de dezvoltare. 

Cultura Floarea Soarelui-_b

  • Rezistență crescută la stres

În condiții de stres biotic și abiotic Amalgerol și Amalgerol Essence oferă o soluție fiabilă. Plini de antioxidanți, acești biostimulanți întăresc plantele, pregătindu-le pentru a face față condițiilor adverse. Indiferent dacă vine vorba de recuperare în urma stresului provocat de erbicide sau a daunelor provocate de grindină, aplicarea ambelor produse este extrem de benefică. Se recomandă încorporarea acestor două produse în practicile agricole obișnuite, nu doar după ce apar condiții adverse și stres.

  • Creșterea randamentelor

Formula unică Amalgerol și Amalgerol Essence încurajează creșterea stabilă și dezvoltarea plantelor ceea ce rezultă în creșterea calității și cantității randamentelor.

În contextul actual de dezvoltare a agriculturii, caracterizat de schimbările climatice și de cererea de practici durabile, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a investi în cultivarea porumbului și a florii-soarelui cu ajutorul biostimulanților.

Amalgerol si Amalgerol Essence_b

Clienții cu care avem parteneriate de lungă durată și care s-au convins în rezultatele benefice culturilor de la aplicarea biostimulanților Amalgerol și Amalgerol Essence știu cum trebuie procedat. Cei care au avut încredere în tehnologie pentru cultivarea grâului și care au făcut o primă pulverizare fac acum un al doilea tratament cu produsele noastre. Tot restul care nu au făcut tratamentul până acum, le recomandăm să se grăbească! Acum este perioada perfectă pentru tratarea culturilor de floarea soarelui și porumb.

Cele două produse pot fi aplicate cu succes nu doar pentru porumb și floarea-soarelui, ci și pentru alte culturi de primăvară, culturi de toamnă, plante cu fructe tip bacă, legume, culturi de uleiuri esențiale și plante perene.

Tratarea cu biostimulanți are efecte benefice și prietenoase și pentru mediul înconjurător și ajută la o mai bună absorbție prin rădăcini a nutrienților disponibili în sol. Respectarea fazelor de tratare a porumbului și a florii-soarelui este obligatorie pentru ca dvs. să beneficiați de eficacitatea maximă a produselor. 

Practica arată că produsele Amalgerol și Amalgerol Essence sunt o nevoie reală și oferă beneficii majore pentru fermierii români. Faptul că acestea sunt certificate pentru practicarea agriculturii ecologice în UE înseamnă că produsele respectă toate prevederile pentru promovarea fertilizării verzi și a nutriției organice a plantelor.

PENTRU CĂ INVESTIȚIA ÎN PRODUSELE CORECTE NU ESTE O CHELTUIALĂ!

FIECARE 1 EURO INVESTIT ADUCE 3 EURO!

ACEASTA VĂ ADUCE DOAR BENEFICII!

>>> 1 : 3 <<<

 Mai multe informații despre avantajele Amalgerol și Amalgerol Essence veți primi de la distribuitorii noștri în România, relații:

Amalgerol si Amalgerol Essence 2_b

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →