9 ani de activitate Grain Bags: inovație și succes în depozitarea cerealelor - Revista Ferma
4 minute de citit

9 ani de activitate Grain Bags: inovație și succes în depozitarea cerealelor

poza comunicat de presa 9 ani de activitate Grain Bags: inovație și succes în depozitarea cerealelor
Grain Bags

Grain Bags SRL aniversează 9 ani de activitate, devenind un reper în domeniul depozitării cerealelor și furajelor din România. Fondată în 2015 de Narcis Ranghiuc, compania a adus inovație și profesionalism într-un sector esențial pentru agricultura românească. Prin produse de înaltă calitate și o echipă tehnică specializată, Grain Bags oferă fermierilor soluții eficiente și fiabile pentru depozitarea recoltelor lor.

Experiență și know-how

Grain Bags se mândrește cu o vastă experiență în domeniul depozitării cerealelor acumulată în decursul a 9 ani de activitate. Cu milioane de tone de cereale încărcate în silobaguri, compania demonstrează o cunoaștere profundă a sistemului și capacitatea de a oferi soluții adaptate nevoilor fermierilor. Know-how-ul adus din Argentina, patria silobagului, asigură fermierilor români cele mai bune practici și tehnologii, garantând calitate și eficiență.

Calitatea produselor și avantajele competitive

Silobagurile comercializate de Grain Bags sunt fabricate în Argentina și se disting prin calitatea premium a materialelor. Realizate din folie cu șapte straturi, acestea oferă o rezistență maximă la rupere și înțepături, asigurând durabilitate și protecție excelentă a recoltelor, chiar și în condiții meteorologice extreme. Utilajele de încărcare și descărcare a cerealelor sunt recunoscute pentru fiabilitatea lor și respectă normele ecologice, realizând încărcarea prin forța gravitației, fără consum de energie.
Un avantaj major al Grain Bags este echipa tehnică specializată, singura din România cu expertiză în sistemul silobag. Aceasta cunoaște toate aspectele legate de utilizarea silobagurilor și oferă suport fermierilor, asigurând o utilizare optimă a acestora. Această abordare practică și orientată spre client garantează o eficiență maximă în depozitarea cerealelor și furajelor.
Grain Bags nu doar vinde produse de calitate, ci și educă fermierii cu privire la beneficiile și regulile utilizării silobagurilor. Compania oferă consultanță personalizată, promovând astfel o utilizare corectă și eficientă a silobagurilor, ajutând fermierii să protejeze sacii împotriva dăunătorilor și să gestioneze corect încărcarea și descărcarea acestora.

Flexibilitate și rapiditate în livrare

Grain Bags oferă opțiuni flexibile de achiziție și utilizare a produselor sale. Fermierii pot închiria sau cumpăra utilajele necesare pentru utilizarea silobagurilor, în funcție de nevoile lor specifice. Cu un stoc mare de produse, compania asigură livrarea rapidă a comenzilor, în maxim 48 de ore de la plasarea acestora, sprijinind fermierii în perioadele critice ale anului agricol.

Planuri de viitor

Narcis Ranghiuc, fondatorul și directorul general al Grain Bags, își exprimă încrederea în viitorul companiei, subliniind importanța tehnologiei și a managementului eficient. „România are un potențial agricol imens, iar tehnologia și managementul eficient sunt cheia pentru a valorifica acest potențial. Obiectivul nostru principal pentru următorii ani este să extindem prezența Grain Bags pe piețele vecine și să continuăm să oferim fermierilor soluții inovatoare și eficiente”, a declarat Narcis Ranghiuc.
Grain Bags a demonstrat de-a lungul anilor că este un partener de încredere pentru fermierii din România. Prin inovație, calitate și o echipă dedicată, compania a reușit să aducă un plus de valoare agriculturii românești. Această aniversare marchează nu doar 9 ani de succes, ci și un angajament continuu de a sprijini fermierii cu cele mai bune soluții de depozitare și servicii de suport.
Grain Bags SRL, companie 100% românească, continuă să fie lider pe piața de depozitare a cerealelor și furajelor, oferind fermierilor soluții eficiente și fiabile pentru a-și proteja și valorifica recoltele.

Pentru mai multe informații, sună expertul în SILOBAG la: +40 371 783 258.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →